Uslovi kupovine

Uslovi kupovine

Uslovi korišćenja sajta

Ukoliko koristite ovaj sajt, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili uslove korišćenja navedene u daljem tekstu i da ste u saglasnosti da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primjenjive zakone i propise. Uslovi korišćenja se mogu izmijeniti u svakom trenutku, te bi bilo poželjno da sajt posjetite s vremena na vrijeme i provjerite da li je tekst uslova ažuriran. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt. Određene odredbe ovih Uslova mogu biti poništene eksplicitnim zakonskim aktima ili obavještenjima objavljenim na drugim stranicama ovog sajta.


Upotreba sadržaja sajta

Sav materijal na ovom veb sajtu je zaštićen i svaka njegova zloupotreba može značiti kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Pod uslovom da se sve informacije o autorskim pravima ili druge zaštićene informacije sadržane u originalnom dokumentu i da se čuvaju u svim primjercima, sav sadržaj može se pregledati, kopirati, odštampati ili preuzeti samo u lične, nekomercijalne i informativne svrhe, te ako na drugom mjestu na ovoj veb lokaciji nije drugačije naznačeno. Ipak, sadržaj ove stranice ne možete na bilo koji način mijenjati, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, distribuirati, izvoditi, ili koristiti na bilo koji drugi način u komercijalne ili privatne svrhe. Svaki softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili upotrebu putem ove stranice koji ima svoje uslove licenciranja ili korišćenja, zaštićen je tim uslovima. U slučaju da prekršite bilo koji od ovih uslova, vaše odobrenje za korišćenje sajta biće opozvano i bićete dužni da odmah uništite sav sadržaj koji ste preuzeli ili odštampali. Ako ovdje nije izričito navedeno ili na bilo kojoj drugoj stranici ovog veb sajta, ništa što je ovdje sadržano, bilo izričito, podrazumijevano, odricanjem odgovornosti ili na neki drugi način, ne daje vam pravo da bilo koji dio intelektualne svojine koji se nalazi na veb stranici koristite.


Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom sajtu ili u našoj kompaniji povodom ovog sajta neće biti smatrani za povjerljive ili vlasničke. Smart Home nema obavezu u vezi sa takvim informacijama i slobodan je da ih bez ograničenja koristi u bilo koju svrhu i bez pozivanja na izvore.

Postavljanje ili prenošenje na sajt ili sa njega bilo kog nezakonitog, prijetećeg, klevetničkog, opscenog, pornografskog, ponižavajućeg illi materijala koji krši bilo koji zakon je zabranjeno.


Cijene

Cijene su izražene u eurima sa PDV-om. Smart Home zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Stanje zaliha se ažurira nekoliko puta tokom dana.

Trudimo se da što je moguće preciznije opisujemo sve proizvode, ali ne možemo u potpunosti garantovati da su svi opisi potpuni i bez grešaka. Smart Home ima pravo da otkaže porudžbinu slanjem obavještenja potrošaču putem e-pošte ako je došlo do grube greške prilikom postavljanja cijene na veb sajtu.


Isporuka

Organizovali smo kućnu dostavu za sve proizvode naručene putem našeg internet sajta sa rokom isporuke od pet* dana od dana poručivanja. Trošak dostave je 3 eura* za sve gradove u Crnoj Gori.


Plaćanje

Bezgotovinsko plaćanje je moguće putem kreditnih bankarskih kartica do 12mj.rata. U pitanju su kartice Hipotekarna Premium, Nlb Libero i Ckb Shoping, kao i podgorička La Rata.

Bezgotovinsko plaćanje je takodje moguće ostvariti preko Crnogorskog Telekoma putem računa za fiksnu ili mobilnu telefoniju od 12 do 24 mjesečne rate.

Budući da se šalje po kurirskoj službi, dostava se naplaćuje za sve gradove osim Podgorice 5e po paketu.